Cand ai la indemana cateva ingrediente, deloc sofisticate, ce poate fi mai simplu decat sa prepari rapid un tort la rece? A iesit delicios si pe placul tuturor!
Se desface compotul, se taie cubulete mai mici ananasul si se pune la scurs.
Se tapeteaza o tava de tort cu pereti detasabili cu folie alimentara. Se iau piscoturile si se insiropeaza in sucul de la ananas. Se asaza pe fundul tavii unul langa altul.
Iaurtul se amesteca cu zaharul pudra vanilat. Se adauga bucatile de ananas din care pastram cateva si pentru decor. Se amesteca. Frisca lichida se mixeaza separat. Se incorporeaza frisca in crema de iaurt, apoi se toarna in tava, peste piscoturi.
Deasupra se asaza restul piscoturilor, doar pe margine (doar pentru atat mi-au ajuns piscoturile). Mijlocul se orneaza cu bucati de kiwi, banane si ananas. Se da tortul la rece pentru cel putin 2 ore.
Se scoate de la frigider, se indeparteaza peretii detasabili si folia alimentara, se asaza pe un platou, se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
1
Se pot adauga orice alte fructe preferati.