Desert tort Kinder fara coacere

de trifadalia in Prajituri, 19 Mai 2020 | 3187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat
  • 350 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • Crema I
  • 150 gr zahar
  • 4 oua intregi
  • 1 lingura faina
  • 550 ml lapte
  • 150 gr margarina
  • Crema II
  • 100 gr zahar
  • 40 gr cacao
  • 1 buc ou intreg
  • 100 ml lapte
  • 100 gr margarina
  • 4 linguri de nutella
  • Crema III
  • 400 ml frisca
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Kinder fara coacere:

Se sfarama biscuitii digestivi. Se topeste untul si se adauga peste biscuti amestecand foarte bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava de tort cu peretii detasabili si se taseaza foarte bine. Se lasa biscuitii tasati la rece timp de o ora. 

Pentru crema de vanilie se amesteca zahaul, oualle, faina si laptele si se pun pe foc sa fiarba pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca crema obtinuta care apoi se amesteca cu margarina. Crema se intinde peste tort si se lasa din nou la rece pana la fierberea cremei de ciocolata. Se amesteca zaharul cu cacaua si cu oul sa se incorporeze toate ingredientele foarte bine peste care se adauga laptele apoi se pune pe foc sa fiarba pana se ingroasa crema. Se lasa si acesta crema sa se raceasca. Cand este rece, se amesteca cu margarina, apoi se adauga nutella. Se pune si aceasta crema peste tort. 

Frisca lichida se bate foarte bine cu mixerul si se adauga peste cele doua creme. Deasupra se rade ciocolata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Kinder fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu smantana si unt