Un desert delicios destul de usor de facut.
Intr-un vas mixam crema de branza, smantana pentru frisca, mascarponele. Adaugam si iaurtul mixand in continuare.
Adaugam treptat si crema de ciocolata la temperatura camerei, mixand usor. Nu mixam foarte mult pentru ca se va taia crema,doar cat sa se omogenizeze. Adaugam si cele 50 g ciocolata neagra rasa.
Amestecam apa calda cu ness-ul si zaharul.
Intr-o forma de tort detasabila asezam folie alimentara. Inmuiem foarte putin fiecare biscuite in ness si lipim doi cate doi cu crema intre ei. Asezam circular in forma de tort biscuitii astfel lipiti. Apoi inmuiem fiecare biscuite in ness, asezam crema pe o parte si il lipim cu partea cu crema de biscuitii din forma.
Procedam la fel pana umplem toata forma.Cel mai bine se vede din poze. Invelim si partea superioara a formei de tort cu folie si introducem la rece cateva ore.
Scoatem tortul din forma, il imbracam cu cele 250 g ciocolata topita cu 100 g unt si 50 ml lapte.
Mie mi-a mai ramas din crema, am adaugat biscuiti macinati in ea si am format bilute si stelute pe care le-am asezat pe tort. Pentru ornare am mai folosit biscuiti macinati si chippsuri de ciocolata.
Un tort de efect si foarte bun.