Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul,adaugam zahar treptat si mixam pana ce se topeste si devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.
Adaugam uleiul in fir subtire,apa si amestecam pana ce se omozenizeaza.
Cernem faina impreuna cu praful de copt,esenta si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartia de copt,dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine,
Dupa ce sa racit taiem blatul in 3 felii egale.
Crema- topim marshmallos pe baie de aburi,
Mixam frisca cu esenta de vanilie,adaugam crema de marshmallows,mixam pana ce se omogenizeaza,coacazea si omogenizam,
Dam la rece 30 min.
Ansamblare-asezam prima foaie de blat-insiropam-adaugam crema-foaie d eblat-insiropam-crema-a 3 foaie de blat-insiropam si imbracam tortul cu crema ramasa.
Dam tortul la rece 2 ore dupa care decoram dupa plac.
Am topit ciocolata cu frisca,turnam deasupra si cu un cutit sau paleta intindem ciocolata de la mijloc spre margini.