Desert tort cu iaurt și ananas

de CristinaCrs in Torturi, 3 Mai 2019 | 2745 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 200 g pişcoturi
  • 2 iaurturi mari
  • 500 ml frișcă
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 kiwi sau portocale ( pentru ornat)
  • 2 cani de zahăr
  • 300-400 ml sirop sau zeama de compot (pentru a insiropa piscoturile)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu iaurt și ananas:

Se bate iaurtul cu zahărul. Se bate frișcă,apoi adăugăm iaurtul si cu zaharul peste frișcă. Gelatina o topim la foc mic cu zeama de la ananas,apoi o racim putin. Ananasul se taie cubuleţe mici. Tăiem kiwi sau portocalele feliute si le asezam pe fundul tavii (sau o oală rotundă). Apoi insiropam piscoturile si le asezam pe peretii tavii. Amestecam frisca, iaurtul cu zahar cu gelatina si fructele si turnam in tavă. Apoi dam la rece pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu iaurt și ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]