La multi ani Bucataras
Blat-intr-un bol, amestecam faina cu zaharul, cacao, zaharul vanilat. Facem o adancitura, adaugam ouale batute cu laptele, uleiul, esenta de rom, bicarbonatul si praful de copt stins in zeama de lamaie.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam avocado pe care l-am pisat cu furculita si amestecam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care taiem in 3 felii.
Crema-intr-un ibric adaugam untul, ciocolata rupta bucatele,100 ml frisca, punem pe foc mic amestecand continuu pana ce topeste, apoi acoperim cu folie si lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care mixam pana ce isi dubleaza volumul.
Mixam smantana impreuna cu frisca, adaugam crema de ciocolata si omogenizam.
Ansamblare-asezam prima foaie, o insiropam cu (apa fiarta cu zahar si esenta de rom si racita), adaugam crema de ciocolata -foaie -insiropam -crema-foaie -insiropam si imbracam tortul in crema ramasa.
Dam la frigider 1 ora dupa care decoram cu rolls sau dupa plac.