Desert tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

de RODIMUR in Torturi, 26 Feb 2020 | 2499 vizualizari

COMENTARII (23)

vasimur 1

26.02.2020, 23:41

mihaelar63 1

27.02.2020, 04:03

O frumusete de tort
Felicitari pentru toate cele 700 de retete

Bucataras Diana 1

27.02.2020, 05:02

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Mihaela! Deocamdată sunt 699 de rețete... Astăzi ar trebui să postez rețeta nr. 700 (că doar este gata de vreo trei săptămâni!) dar am un program cam încărcat...

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Diana!

-Licurici- 1

27.02.2020, 08:21

Arata foarte bine! Imi place!

RODIMUR 1

27.02.2020, 08:32

Mulțumesc frumos, pentru apreciere, Laura!

Panacris 1

27.02.2020, 09:39

RODIMUR 1

27.02.2020, 09:43

Mulțumesc frumos, Cristina!

mirela0911 1

27.02.2020, 10:14

Ce bun trebuie sa fie!

lucy2002 1

27.02.2020, 10:46

Yami

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:58

Daaa, Mirela, a fost excelent, foarte aromat... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:59

Mulțumesc frumos, Lucy!

Rahela Velicu 1

27.02.2020, 14:42

RODIMUR 1

27.02.2020, 15:57

Mulțumesc frumos, Mimi!

Gherca Daniela 1

27.02.2020, 16:16

delicios!

RODIMUR 1

27.02.2020, 16:33

Îți mulțumesc frumos, Daniela!

Rocsi 1

27.02.2020, 19:26

Ce fain si imi place mult ca este cu portocale!

RODIMUR 1

27.02.2020, 19:45

Mulțumesc frumos, Rocsi!

dantes 1

28.02.2020, 15:42

Delicios!

RODIMUR 1

28.02.2020, 17:03

Exact așa a fost, Dantes...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Ancutsa 1

02.03.2020, 14:14

Ce aromat si bun! Ce tip (marca) de smantana ai folosit? Mi-a placut ca si-au pastrat frumos forma florile!

RODIMUR 1

02.03.2020, 14:42

Mulțumesc frumos, Ancutsa! Eu folosesc întotdeauna smântână naturală, grasă (și groasă...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni