Blat: se macina biscuitii si se amesteca cu unt topit. Se asaza intr-o tava de tort, cu diametru de 25 cm si se preseaza cu lingura. Se introduce in frigider, timp de 30 minute.
Umplutura:cele 4 kiwi se curata de coaja si se taie cubulete. Acestea, se pun intr-o oala la fiert cu 150 g zahar si sucul de lamaie. Se amesteca cu o lingura de lemn si se tin pe aragaz ,pana se topeste zaharul (cateva minute).Se lasa la racit.
Gelatina fina se pune in 100 ml apa ,timp de 10 minute. Apoi, se pune pe baie de aburi,pana se topeste.O luati de pe foc si o lasati putin la racit .Dupa care, amestecati compozitia de kiwi cu iaurtul si gelatina topita.
Taiati bananele rondele si le asezati peste blatul de biscuiti.Turnati umplutura (care este mai lichida) peste blat si lasati la frigider cel putin 3 ore .
Ornat:se orneaza cu felii de kiwi si se poate servi.