Pentru aluat, faina se cerne si se amesteca cu un praf de sare.
Se adauga uleiul de cocos (se lasa la temperatura camerei cu cateva ore inainte), apoi se strange in degete si se amesteca cu faina, incet, pana se formeaza cocoloase.
Se pune apa si se amesteca, pana se formeaza o bila.
Aluatul se pune intr-o forma de tarta si se impinge cu degetele, pana ia forma tavii.
Se baga la cuptorul preincalzit (180 grade C), 15-20 min.
Se lasa la racit si se pregateste crema.
Pentru crema, se topeste ciocolata in frisca lichida, fara sa fiarba.
Se lasa la racit, apoi se mixeaza pana se ingroasa putin.
Mascarponele se freaca la treapta mica, impreuna cu zaharul pudra, apoi se pune cate o lingura peste ciocolata topita.
Se incorporeaza bine, apoi se adauga fulgii de cocos si se lasa la frigider.
Crema se pune peste blat, apoi se decoreaza cu fructe de padure.
Se tine la rece cateva ore, apoi se serveste.