Desert tarta cu branza si prune

de oanapl in Prajituri, 27 Noi 2017 | 2554 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 15-20 prune
  • 60 g zahar pudra
  • Esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu branza si prune:

Speli prunele, le tai in doua si scoti samburii si le calesti cu o lingura cu zahar, pana se inmoaie putin si scade zeama.

Lasi sa dezghete aluatul la temperatura camerei, apoi il intinzi putin cu sucitorul si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita.

Mixezi branza cu oul si zaharul pudra, apoi torni compozitia peste aluat. Adaugi prunele racite, indepartezi surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos aluatul.

 

Lasi sa se raceasca tarta si o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu branza si prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura felie de lapte - Desertul preferat al copiilor