O prajitura foarte buna inspirata de la Lavinia.
Daca aveti albusuri la congelator nu ezitati sa o incercati.
Pentru blat mixam spuma albusurile cu praful de sare, apoi adaugam zaharul mixand in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, nuca maruntita si la final faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.
Turnam compozitie intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute. Lasam blatul sa se raceasca.
Peste blatul rece distribuim ciocolata alba topita cu cele 50 ml frisca lichida. Lasam prajitura la rece pana se intareste stratul de ciocolata.
Pentru crema caramel punem zaharul intr-o craticioara pe foc si lasam sa se caramelizeze. Peste zahar adaugam untul taiat bucatele si lasam pe foc pana se topesc bucatile intarite. Separat amestecam amidonul cu laptele si le adaugam apoi peste zaharul caramelizat. Fierbem crema pana se ingroase, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Distribuim crema rece peste stratul de ciocolata alba. Peste crema distribuim ciocolata neagra topita cu frisca lichida.
Lasam prajitura le rece cateva ore, chiar peste noapte.