Desert salam de biscuiti cu napolitane

de Lau in Dulciuri, 12 Feb 2019 | 2726 vizualizari

 

M-am inspirat de la Andreea

 

INGREDIENTE

  • 300 g napolitane
  • 4 prajiturele
  • 200 g biscuiti petit
  • 150 g nuca
  • 200 g alune
  • 150 g fructe uscate(kiwi,merisoare)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti cu napolitane:

Cu ajutorul blenderului macinam alunele si nuca (oprim cateva alune), adaugam peste napolitanele si prajiturile maruntite (nu prea tare ca se vor inmuia).

Adaugam fructele uscate, migdalele, biscuiti si amestecam, adaugand treptat laptele.

Amestecam pana ce devine o compozitie omogena.

Eu am intins 4 folii alimentare si am imparti compozitia, dupa care cu ajutorul foliei, am rulat dand forma unui salam.

Dam la rece cateva ore, dupa care taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti cu napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu jeleu