Eiiii...se mai intampla Corina...si eu am aruncat tavi intregi la cos lipite...de dulciurele nereusite totul e sa nu abandonam cu mare drag...si intotdeauna pentru tine
ruxy scumpa....imi pare rau sa te dezamagesc...reteta asta e super dar cand vad castanele alea .....oricum cred ca se poate face si fara castane nu???? scumpa...te astept la raffaello...tocmai le-am facut
Nu ma dezamagesti Giorgia draga mea...oamenii nu sunt la fel...fiecare om cu gustul lui se poate face oricum doresti fara probleme...eu iubesc piureul de castane are o aroma si un gust fin....romul predomina si e yamyyy.... vin la Rafaello....desi eu nu iubesc prea tare nuca de cocos sincer...nu stiu de ce cand eram mica imi placea...gusturile mele s-au mai schimbat precis ti-au iesit superb...pup
acum cativa ani am mancat castane prajite parca avea gust de cartofi cruziacum cand le vad nu imi mai trebuiedar imi place mirosul lor atunci cand sunt prajite ..in privinta nucii de cocos si a gusturilor te inteleg perfect...si eu mi-am schimbat gusturile....uite de exemplu eu,cand eram mai mica..adoram gustul acru...imi placea sa mananc corcoduse crude,prunele tot crude,in general fructele crude acum nu as mai manca...mi se par prea acreacum ador dulcelein afara de gem,dulceata,zahar,miere de albine...astea nu mi-au placut niciodata..nici cand eram copil
Asa e Giorgia...daca o data nu ti-a placut...e normal sa ai rezerve...asa mi s-a intamplat mie cu sparanghelul...si-acum il mananc crud asa mult imi place
draga giorgia daca castanele nu erau bine prajite e mai mult decit sigur ca nu ti-au placut.daca nu is bine prajite miezul e tare si zici ca e crud.castana tre sa fie bine coapta sa fi pocnit iar miezul sa fie dulce aproape ca un piure...cel mai bine se fac in cratita special dar f bune iessi la cuptor,avind grija insa sa fie scoase repede atunci cind a pocnit una din ele...
eu tot maninc castane si nu ma satur...