Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 18 Mar 2018 | 10856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 300 ml lapte dulce
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta rom
  • visine din dulceata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine:

Macinam biscuitii. Topim ciocolata cu laptele. Peste biscuiti adaugam cacaua, laptele cu ciocolata si esenta de rom.

Mixam spuma untul cu zaharul pudra, apoi adaugam 150 g nuca de cocos. Celelalte 50 g le vom folosi la final pentru un aspect frumos al ruladei.

 Pe o planseta pe care am pus folie alimentara intindem un sfert din compozitia de biscuiti.Peste compozitia de biscuiti intindem un strat din crema de cocos. Peste crema de cocos distribuim visinele. Eu am avut visine la borcan pentru iarna, dar cred ca merg si visine din dulceata.

Cu ajutorul foliei rulam cele doua compozitii cat mai bine. Invelim rulada in folie si o introducem la rece cateva ore.

Inainte de servire distribuim nuca de cocos pe toata suprafata ruladei.

Intrucat eu am si mofturosi care nu mananca visine, am facut o rulada cu visine si doua fara.

Pe mine m-a cucerit cea cu visine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

22.04.2018, 10:19

Super buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

14.06.2018, 08:26

Multumesc frumos !

LauraLefter 1

16.12.2018, 08:54

Arata f bine si sigur o voi face acu de craciun dar compozitia se intinde asa usor adica precum aluatul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de ciocolata si frisca