Desert răcoros cu piersici şi cireşe

de diaconta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 5693 vizualizari

 

Cred că merge pe căldura asta un desert din fructe şi iaurt,răcorit niţel la frigider. Am văzut că acum se fac liste cu cine primeşte şi cine nu. Eu le las aici pe masă şi vă serviţi voi.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 piersici
  • O mâna de cireşe
  • 3 linguri de zahar
  • 300 ml iaurt grecesc
  • Piscoturi Savoiardi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert răcoros cu piersici şi cireşe:

Piersicile se taie bucati ,se pun in blender si se fac pasta.

Se adauga cele trei linguri de zahar,se pune intr-o cratita si se da un clocot.Se raceste si se amesteca cu 200 ml de iaurt.

Se pune in pahare alternand piscoturile sfaramate cu crema de piersici,iaurt simplu si fructe.

Se pune la frigider sa fie foarte rece.

Initial vroiam sa-i adaug si mascarpone,dar a fost perfect asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert răcoros cu piersici şi cireşe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane