Chec

de lilik in Dulciuri, 20 Ian 2011 | 4177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare(cani) de lapte
  • 1 1/2 pahar de zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie,vanilie
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri de ulei
  • 4 pahare cu faina(ca sa iasa un aluat ca smantana)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 pahar miez de nuca
  • 1-2 linguri cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Frecam ouale cu zaharul,praful de sare si uleiul,apoi adaugam laptele,aromele,praful de copt si faina.

Amestecam bine si din compozitia obtinuta punem in tavi unse si tapetate cu faina sau hartie pt cuptor.

Punem in fiecare tava cat de cat egal si oprim putina compozitie pe care o vom amesteca cu cacao.

Dupa ce punem compozitia alba in tavi punem deasupra miez de nuca si apoi punem compozitie cu cacao.

Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana trece testul cu scobitoarea.

Cand e gata il scoatem din tavi si presaram zahar pudra.

TIPS-URI

1

ca sa iasa bine folositi aceeasi cana sau acelasi pahar pt a masura cantitatile.

2

din aceste ingrediente ies 2 checuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

lilik 1

20.01.2011, 20:38

eu astazi am papat cu o cana de ceai

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:58

o sa ma servesc si eu imi plac checurile

lilik 1

20.01.2011, 23:11

sa-ti fie de bine Lacramioara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa