Intr-o craticioara punem zaharul, laptele si cacaua. Asezam craticioara pe foc si amestecam pana zaharul se topeste. Dam craticioara jos, punem untul taiat cubulete si amestecam pana se topeste. Lasam amestecul sa se raceasca.
Separam ouale. Punem galbenusurile in amestecul racit, apoi cernem faina, praful de copt si bicarbonatul. Mixam albusurile cu un praf de sare si le amestecam cu restul compozitiei cu ajutorul unei spatule.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam 3/4 din compozitie. Intr-un castron mixam crema de branza cu zaharul, zaharul vanilat, oul si faina. Asezam cu lingura umplutura de branza peste aluat, intr-un strat neuniform. Presaram deasupra visinele, apoi turnam restul compozitiei.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece proba scobitorii (aproximativ 45-50 minute).
Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca. Presaram deasupra zahar pudra si o portionam.