Desert prajitura Romanita

de Merisor in Prajituri, 8 Sep 2012 | 98250 vizualizari

COMENTARII (85)

Merisor 1

10.09.2012, 09:34

Zaira, erai binevenita!!

RoXx 1

11.09.2012, 13:05

Arata delicios ,vreau si eu o feliuta

Merisor 1

11.09.2012, 19:01

RoXx

mihaelar63 1

11.09.2012, 19:08

Cu numele acesta e mai la moda

Merisor 1

11.09.2012, 19:41

Mihaela, dra-ga mea cum te gandesti tu la toate!

ANNA_46 1

15.09.2012, 16:32

Super buna prajitura ta Merisor , ca dealtfel toate ale tale , le pun la favorite

Merisor 1

15.09.2012, 18:35

Multumesc, Anna

DIANA B 1

16.09.2012, 11:19

Wow , wow , wow , grozava ; ce m-as apuca de ea , daca n-ar trebui sa coc foi

Merisor 1

16.09.2012, 11:39

Onesta, lasa ca te invit la mine cand mai fac

CEOFIOFI 1

16.09.2012, 13:08

buna, este intradevar un deliciu daca rezista cel putin o zi la frigider

Merisor 1

16.09.2012, 14:20

Pai rezista la frigider ca nu o taiem decat a doua zi si tot zaharul ars intra in blat

Mihaela11_jo 1

16.09.2012, 14:43

Foarte aromata

mirela0911 1

16.09.2012, 17:08

O prajitura tare buna!

RuxyRux 1

16.09.2012, 18:09

Frumos barbat si intinerete si acum! Si mandru...si delicioasa prajitura indiferent de denumire!

Merisor 1

16.09.2012, 19:21

Ruxy
Mirela
Mihaela

Toamna07 1

16.09.2012, 22:30

Este un - must do !

mihasara 1

26.09.2012, 12:18

adriana65 1

11.10.2012, 22:01

Este deja favorită!

Ela68 1

26.10.2012, 20:59

abia astept s-o fac, imi face cu ochiul.
O singura intrebare am : intr-un final, caramelul se inmoaie, sau ramane ca la tortul dobos, "crantanitor"? multumesc,

Merisor 1

26.10.2012, 21:07

Ela, se inmoaie si insiropeaza putin foile

aziz 1

26.10.2012, 21:17

ce sa zic ploua in gura!!!!

Merisor 1

26.10.2012, 21:35

deyutzky 1

14.12.2012, 20:14

superrr

diana_k 1

15.12.2012, 21:24

foarte buna prajitura

Merisor 1

15.12.2012, 21:33

Multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca