pozele nu sunt prea lamuritoare.nu se vede unde s-a uns cu Finetti blatul.Se vede la un moment dat albusurile roz peste care se toarna galbenusurile....nu prea inteleg.Era mai bine daca nu puneati poze deloc, ca mai rau ne deruteaza.
Oare toate doamnele care o laudata atat, au facut-o si le-a iesit o minunatie sau se mira doar de cum arata poza de prezentare?
Imi pare rau gbrlcostache, daca nu am fost înteleasă bine, adevarat că din greşeală am omis să trec la ingrediente sâmburii de nucă, dar asta nu este un capăt de ţară,nu am impus nimanui sa ma laude daca nu merit, caci nu am cum si nici nu ma caracterizeaza, iar la poze am pus asa: blatul gata facut; apoi ingredientele pt. cremă: frişca lichidă batuta şi amestecată cu crema de gălbenuşuri(nu albuş roz); blatul cu finetti, apoi biscuiţii, şi produsul finit.
oarte buna prajitura, doar ca la mine imi curge crema de frisca. Trebuie pusa o anumita frisca? Dupa ce amestec frisca cu crema de oua se subtiaza si imi curge toata de pe prajitura. Ce trebuie facut?