Eu asa zic, ca gemi de placere si mai vrei o bucatica, daca nu ma credeti puneti mana si va faceti......zau ca nu-i greu....
Blat : Eu l-am facut cu o seara inainte, se taie mai bine a doua zi. Am folosit o tava cu dimensiunile de 35/24 cm, cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am batut spuma tare. Separat am mixat galbenusurile cu zaharul si cacaua, cand zaharul s-a topit, am adaugat nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si am omogenizat. Apoi am incorporat albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Am turnat compozitia in tava si am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, cand incepe sa se desprinda de pe margini, facem testul scobitorii si apoi scoatem tava din cuptor si o lasam sa se raceasca pana a doua zi sau cateva ore .
Crema : Untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul farin galbenusurile si nessul se pun in robot si se mixeaza pana ce zaharul s-a topit. Apoi se adauga nuca prajita si taiata grosier.
Asamblare : Blatul il taiem in 3 parti, asezam pe un platou prima parte si intindem jumatate din crema, apoi asezam a doua parte de blat peste care intindem gemul de caise, peste care asezam ultima parte de blat si restul de crema. Portionam si apoi decoram cu ciocolata totpita. V-am zis ca nu-i nimic complicat.