Din seria prăjituri rapide, fragede, care se topesc în gură, vă invit să încercați și această prăjitură cu prune.
Amesteci brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat, esența de lămâie. Adaugi făina și omogenizezi.
Abușuri le bați bine cu un praf de sare si le adaugi peste crema de brânză cu mișcări ușoare.
Torni crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt (pe margini) și așezi felii de prune.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute.
Când trece testul cu scobitoarea, scoți prăjitura din cuptor și o lași să se răcească, apoi treci ușor un cuțit pe marginile tăvii și desfaci inelul de la tavă.
1
Secretul unei prăjituri fragede cu brânză: se pune smântână în compoziție, iar albușurile se mixează spumă și se adaugă ușor în compoziție.