Desert prajitura fina cu iaurt si aluat ras

de madi_marin in Dulciuri, 16 Mai 2020 | 9477 vizualizari

COMENTARII (20)

RODIMUR 1

16.05.2020, 18:58

Chiar fină și delicioasă este...!

vasimur 1

16.05.2020, 19:13

MotanLaOale 1

16.05.2020, 19:32

Panacris 1

16.05.2020, 19:44

Hmmm, bună idee! Chiar fără nici un ingredient de creștere, dospire, frăgezire! De probat!

Rocsi 1

16.05.2020, 19:57

Ma inscriu pentru cateva bucatele!

madi_marin 1

16.05.2020, 20:35

Multumesc! Ma bucur ca va place! Este foarte fina si delicioasa

deyutzky 1

16.05.2020, 21:00

Arata grozav!

abstract01 1

16.05.2020, 21:09

foarte buna

Tabita _ 1

16.05.2020, 21:41

katty 1

16.05.2020, 21:44

Ce bine arata prajiturica ta!

Constelatialeu 1

16.05.2020, 23:14

Ce rasfat pe fetele astea...

Gherca Daniela 1

17.05.2020, 09:16

super buna!

madi_marin 1

17.05.2020, 10:11

Multumesc pentru aprecieri!

Merisor 1

17.05.2020, 17:58

Chiar fină prăjitura asta!

Adi 1

17.05.2020, 20:10

Buna!

mirela0911 1

17.05.2020, 21:05

Ce prajitura buna ne-ai adus!

madi_marin 1

17.05.2020, 21:11

Ma bucur ca va place!

mihaelar63 1

17.05.2020, 23:31

Imi place asa de mult ca merge la favorite

dantes 1

22.05.2020, 10:55

Buna!

oanapl 1

25.05.2020, 16:50

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie