Desert prajitura cu nuci caramelizate

de MyCookingLife in Prajituri, 13 Feb 2012 | 506415 vizualizari

COMENTARII (239)

MyCookingLife 1

03.09.2012, 02:31

Multumesc!

mary_29 1

06.09.2012, 20:17

arata foarte bine.cred ca e tare gustoasa.felicitari.

olivee 1

14.09.2012, 10:11

ioi ce bine arata vrea si eu

CatalinaClinci 1

22.09.2012, 15:23

am incercat sa o fac si eu azi dar nu mi-a iesit blatul e posibil sa mai fie vrun ingredient lipsa.

corina241 1

25.09.2012, 13:55

Catalina,incearca reteta lui Miha,este minunata eu am facut-o azi si o voi posta in cursul zilei

Miha 1

25.09.2012, 14:52

ralu_river 1

01.11.2012, 12:29

superba !

angely_ad 1

03.11.2012, 12:27

sa stiti ca am facit si eu aceasta torta minunata,chiar de ziua mea, a iesit de minune asa ca cine se teme ca nu le iese, ca blatul tre sa contina faina in compozitie(prostii) reteta este completa si daca o urmezi la fix cu ingredientele, iese super faina!!! apropo de coacerea blatului 180 de grade timp de 20-25 min!!
Succes celor care vor saincerce reteta! sa stiti ca iese, numai sa puneti suflet

scortisoara 1

05.11.2012, 20:44

mamaa ce bunaciune ai tu aici! arata minunat! ce buna trebuie sa fie!

Toamna07 1

09.11.2012, 17:46

Doamneee ,cum arata!
Belea!
Bravo!

jolygina 1

16.12.2012, 14:16

as incerca-o si eu de craciun ca tare bine arata

lety 1

20.12.2012, 17:44

Arata super si as vrea sa o incerc dar nu ma convinge blatul; nu ii lipseste nimic?nu are deloc faina

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:09

walmar 1

20.12.2012, 20:24

o prajitura "Apocalipsa" nu aveti?maine este 21!

karinna 1

21.12.2012, 08:02

Lipseste faina din reteta pentru blat !

Sidy 1

22.12.2012, 07:46

"...Nu se pune faina – este un blat din bezea...."
asa scrie pe blogul ei !!!
Trebuie sa fie tare buna

cati 1

22.12.2012, 11:47

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:15

angely_ad: Ma bucur daca ti-a iesit! Am facut-o si eu aseara pentru Craciun! Din nou, pentru a nu stiu cata oara, fara sa fie nimic in neregula!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

In blat nu se pune faina! Sa pui faina, inseamna sa schimbi gustul si consistenta blatului - iese ccu totul alta prajitura! Dar chiar nu ati mai facut sau macar auzit pana acum de blat de bezea?! Sunt atatea sortimente de prajituri care au blaturi asemanatoare! Inca o data, folositi ingrediente de calitate (unt foarte gras 80%), urmati pasii(foc mic la coacerea blatului) si cu siguranta iese! O fi ea o prajitura mai pretentioasa, insa mie mi-e iesit de fiecare data! Cine a reusit-o, stie despre ce vorbesc!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

Este nevoie de putina atentie - asta-i tot!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:23

Eu am refacut-o aseara - pentru Craciun! Bineinteles ca a iesit! Nu am postat nici o reteta fara sa fi iesit! Doar nu fac rau gratuit nimanui!

Ade200 1

23.12.2012, 15:09

Una din preferatele mele. Blatul cu albuş şi nucă e cel mai fin.

anairit 1

23.12.2012, 20:58

am o intrebare:la blat nu se pune praf de copt?

D_K 1

24.12.2012, 02:41

Dar cum se taie blatul, fasii pe lungime si iese praji mai ingusta?

MyCookingLife 1

24.12.2012, 03:00

Nu se pune praf de copt in blat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca,prune si bezea