Desert prajitura cu iaurt si visine

de RuxyRux in Prajituri, 9 Iul 2011 | 66636 vizualizari

 

O prajitura simpla, rapida si delicioasa, reteta nr.400! Si inca ceva...e cu visineeeee!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 3/4 cana zahar
  • 200 gr faina (o cana plina)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt cu sofran dr Oetker 
  • un bol visine 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si visine:

Punem la mixer pentru 5-6 minute ouale cu zaharul si vanilia. Turnam usor si uleiul, apoi iaurtul, dar numai dupa ce am incorporat bine uleiul. Adaugam praful de copt si faina.

Ungem o tava de Jena cu ulei si punem compozitia. Apoi visinele fara samburi. 

Dam la cuptor pana se rumeneste si desigur facem testul cu scobitoarea. E simplu! Eu am pus prajitura la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 45 de minute.

Pudram cu zahar dupa ce se raceste si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

deyutzky 1

28.06.2013, 14:22

daaaa)) acum am vazut data ...eu acum sunt la munca si cand am vazut visine, mi s-au aprins beculetele ))) nu-i nimic, meriti felicitari in fiecare zi la asa retete minunate!

RuxyRux 1

28.06.2013, 14:26

Esti o dulceata de fata

mihaelar63 1

21.04.2020, 14:11

Place !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere cu foaie rasa