Bunatati de Paste
Pregatim blatul. Separam cele 3 oua. Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul. Adaugam galbenusurile, uleiul, apoi cernem faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Amestecam usor cu o spatula, turnam blatul intr-o forma tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece proba scobitorii. Scoatem blatul, il lasam sa se raceasca, apoi il taiem pe jumatate si il ungem cu gem de caise. Pentru crema punem apa cu zaharul si zeama de lamaie la fiert. Fierbem 5 minute, pana siropul se mai leaga, apoi stingem focul si adaugam fructele. Acoperim cu un capac si lasam 5 minute. Scurgem fructele si le lasam sa se raceasca.
Hidratam gelatina in 2 linguri de apa rece si o amestecam cu zeama de la fructe, apoi o lasam sa se raceasca, fara sa se lege. Mixam frisca lichida pana incepe sa se intareasca, apoi adaugam smantana si zaharul pudra. Amestecam cu mascarponele si siropul de fructe racit. Punem si fructele si amestecam usor. Intindem crema peste blat si dam la frigider pentru cel putin o ora.
Inainte de a portiona presaram deasupra fulgi de ciocolata.