Cunoasteti prajitura poke cake? Este originara din Statele Unite.
Préparati o prajitura clasica (pandispan, brownie, cu iaurt), faceti apoi gauri regulate cu ajutorul unui pai de diametru gros .
Urmeaza apoi sa varsati deasupra un coulis de fructe, din dulceata sau o crema de unt, ciocolata, sau caramel. Aceasta glazura va intra in gauri si va parfuma prajitura. Taiati si portionati apoi prajitura pe linia gaurilor pentru un aspect si un efect surpriza.
Puteti depune apoi un alt strat de glazura din branza tip Philadelphia.
Eu m-am oprit aici este suficient de dulce si de parfumata.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/poke-cake-prajitura-cu-gauri.html
Bateti bine ouale cu zaharul si sarea pana isi dubleaza volumul.
Adaugati iaurtul, treptat uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Amestecati bine.
Puneti compozitia intr-un vas uns.
Dati la cuptor timp de 30 de minute, la 180° C.
Scoateti din cuptor si faceti gauri cu un pai cu diametrul gros.
Incalziti compotul de mere 20 seconde la microunde, turnati-l deasupra si etalati-l pe toata suprafata.
Puteti presara apoi nuca de cocos rasa.
Lasati sa se raceasca, taiati-l in portii in dreptul gaurilor.