O prajitura delicioasa care nu ramane pe farfurie.
Albusurile le separam de galbenusuri.Batem albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul pe rand si mixam bine.Galbenusurile se amesteca cu praful de copt stins in putin otet si se amesteca cu albusurile batute.
Adaugam treptat faina si nuca macinata si omogenizam usor cu o spatula.Cand aluatul este omogenizat adaugam o parte din fructe si amestecam bine.Punem compozitia intr-o forma tapetata cu ulei si nuca macinata.Punem si restu de fructe date prin faina.Se da la cuptor la 180 de grade.Facem testul cu scobitoarea.
Budinca :Amestecam praful de budinca cu zaharul si 2-3 lg de lapte,restul de lapte il punem la fiert.Laptele fiert se ia de pe foc si se adauga amestecul preparat.Se pune din nou la fiert cca 1 minut si amestecam usor pana cand se leaga compozitia.
Cand prajitura este gata se scoate din cuptor,se raceste si se pune budinca peste prajitura.Pofta buna!
1
Daca folositi fructe congelate trebuie scurse bine si date prin faina ca sa nu coboare la fundul formei in care faceti prajitura.