Aluat: Se bat ouale cu zaharul, cateva minute, apoi adaugati laptele si amestecati putin pentru a se dizolva zaharul. Se pune uleiul, amoniacul stins cu otet, cacao si faina. Se fac 3 foi intr-o tava de 30 x 37 cm, la cuptorul preincalzit, cam10-12 minute fiecare.
Crema: Se pune la incalzit laptele, iar intr-un vas se amesteca galbenusurile de ou cu zahar, semintele de la pastaia de vanilie (sau esenta vanilie), apoi puneti faina si putin lapte cald. Acest amestec se toarna, cand laptele da in clocot si se amesteca continuu, pentru a nu face cocoloase. Se fierbe 15 minute, la foc mic. Se lasa 10 minute la racit si se presara zahar pudra.
Glazura: Se fierbe pe baie de aburi ciocolata, cu 2 lg ulei.
Se pune oala cu crema la racit, intr-o alta oala mai mare, plina cu apa rece. Cand este calduta, se adauga crema treptat peste unt. (de la temperatura camerei).
Se pune jumatate de crema peste primul blat, apoi pe al doilea restul si se pune glazura de ciocolata si ornamentele.