Desert placinta taraneasca cu gutui

de Ksenya in Prajituri, 2 Noi 2018 | 10656 vizualizari

COMENTARII (22)

RODIMUR 1

02.11.2018, 16:38

Îmi place tot ce se face cu gutui...!

MotanLaOale 1

02.11.2018, 16:51

buna buna

Merisor 1

02.11.2018, 16:58

vasimur 1

02.11.2018, 17:09

Lau 1

02.11.2018, 17:38

am sa o incerc si eu zilele astea

Gherca Daniela 1

02.11.2018, 17:38

Ce bine arata!

oanapl 1

02.11.2018, 18:01

Ce bine arata!

mirela0911 1

02.11.2018, 18:02

O minunatie!

Ksenya 1

02.11.2018, 18:03

Fetelor,incercati cu incredere,aluatul face toti banii

Ksenya 1

02.11.2018, 18:04

Multumesc,ma bucur ca va place

laura_n 1

02.11.2018, 18:06

Ce frumos arata! Cu siguranta este mega delicioasa!

RODIMUR 1

02.11.2018, 18:07

Ksenya, arată așa de bine, încât eu nu i-aș fi spus nicicum ”țărănească”...” E prea fină...

Constelatialeu 1

02.11.2018, 22:13

Wow, ce bine arata !

Rahela Velicu 1

02.11.2018, 22:30

miki_a 1

02.11.2018, 23:16

Îmmm, , prea, prea bună!

Panacris 1

03.11.2018, 17:00

Rocsi 1

03.11.2018, 20:13

Pe langa faptul ca este foarte buna si aromata, ti-a iesit si frumoasa! Bravo!

Ancutsa 1

04.11.2018, 16:14

Foarte buna!

abstract01 1

05.11.2018, 17:24

mihaelar63 1

06.11.2018, 00:25

Felicitari Ksenya

miki_a 1

06.11.2018, 07:06

Waw! Sigur a fost un deliciu! Felicitări pentru nominalizare și premiu!

dantes 1

02.09.2019, 07:37

Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Profiterol