Intr-un bol amestecam faina cu grisul, adaugam in fir subtire laptele cald si amestecam cu telul pana ce se omogenizeaza.
Turnam amestecul inapoi in cratita.
Punem cratita pe foc, amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca. Intre timp batem zaharul cu galbenusurile, coaja de portocala si esenta.
Adaugam peste budinca si amestecam pana ce se omogenizeaza, mai lasam sa fiarba cca 2 min, oprim focul si lasam sa se raceasca.
Intre timp ungem 5 foi de placinta cu untul topit si racit, foi pe care le-am suprapus.
Le asezam in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, adaugam crema si nivelam.
Suprapunem celelalte 5 foi unse cu unt, adaugam peste umplutura, ungem ultima foaie bine cu unt si dam tava la cuptorul incalzit cca 25-30 min pana ce se rumeneste frumos deasupra.