Desert pasca traditionala

de MotanLaOale in Dulciuri, 14 Apr 2018 | 10305 vizualizari

 

Din aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat subtire.
Bineinteles ca au fost facute in bucataria cea noua a fiicei.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de cozonac
  • 750 g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca traditionala:

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele.

Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt.

Se intinde si o fasie lunga care se pune pe peretele tavii si se lipeste bine de fund.

Se pune branza in tava si se niveleaza frumos si uniform.

La mine branza a fost pana la nivelul marginii de coca, asa ca nu am avut ce sa indoi la margine.

Se poate pune pe margine si impletitura si alte figuri, dar mie imi place simpla, cu coca putina.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.

Se taie rece si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca traditionala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]