Desert pancakes cu mere si scortisoara

de Rahela Velicu in Dulciuri, 4 Sep 2019 | 2245 vizualizari

 

Aroma de toamna in bucataria noastra, va invit la pancakes cu mere.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 150 g iaurt simplu
  • 3 linguri cu varf cu faina
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • 3-4 linguri de miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pancakes cu mere si scortisoara:

Curatam merele de coaja si le taiem cubulete mici. Adaugam 2 linguri de zahar si le punem la caramelizat pe foc timp de 10 minute. Adaugam si un praf de scoartisoara ( optional).

Oprim 2 linguri de mere caramelizate deoparte, iar restul de mere le punem intr-un bol.

In bolul cu mere caramelizate adaugam si ouale si iaurtul si le mixam cu mixerul vertical.

Adaugam si faina si praful de bicarbonat si incorporam bine.

Punem o tigaie la incins, o ungem cu ulei si punem cu o lingura compozitie pentru clatite ( depinde cat de mari doriti sa le faceti).

Ornam clatitele cu merele caramelizate si adaugam miere. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pancakes cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lacrimioara