Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

de Corinuta in Prajituri, 12 Apr 2017 | 5321 vizualizari

 

Simpli si deliciosi, se fac rapid si se mananca intr-o clipa :X

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 4 linguri nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 3-4 linguri apa
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar:

Se amesteca nuca macinata cu cacaua si zaharul, se adauga 3 linguri de apa si se amesteca bine, iar daca amestecul este prea solid si nu se poate intinde pe aluat, mai adaugam putina apa. 

Punem pe masa aluatul de foietaj, iar deasupra intindem umplutura. 

Rulam pe lungime din ambele parti, in acelasi timp, pana ajungem la mijloc cu ele, apoi taiem felii de 1 cm grosime si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. 

Ii coacem 20 de minute, la 190 de grade C. Cand sunt rumeniti putin, ii scoatem din cuptor. Dupa ce s-au racit, ii putem pudra cu zahar praf. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu dovleac