Cei mai buni biscuiti!
"Bunatati pentru Craciun"
Cu ajutorul unei furculite amestecam bine Nutella cu oul.
Adaugam treptat faina si framantam un aluat vascos, sa fie tare, dar nelipicios.
Dam aluatul pentru 10 minute la frigider, timp in care tapetam o tava cu hartie de copt, iar apoi ne ungem mainile cu ulei.
Formam bilute mici, mai mici decat o nuca, cam pe jumatatea unei nuci. Cu ajutorul unui degetar, facem cate o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
Coacem biscuitii pentru 10-12 minute maxim in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Ii scoate pe o tavita si ii lasam la racit.
Punem Nutella intr-un pos si ornam fiecare biscuite in adancitura creata mai devreme. Ii punem cate o migdala in mijloc sau ornamente diverse. Putem sa ii lasam si simpli, fara niciun fel de ornament. Oricum sunt deliciosi! Pofta buna!
1
Ies aproximativ 40 de biscuiti din aceasta compozitie.