Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Noi 2017 | 25126 vizualizari

 

Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Un deliciu care dispare de pe farfurie cat ai bate din palme si care nici nu-i greu de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
  • 2 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 3,5 cani de faina
  • 6 linguri de cacao
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de visine
  • 100 gr nuca macinata
  • Glazura
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca:

Cum se prepara Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata

  Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

   Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.

   Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata. Servim cu ice caffe latte sau ice tea.

Recomandam si cheesecake fara coacere

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce dulceata dorim.

2

In loc de nuca, puteti pune si fulgi de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

18.11.2017, 09:47

Delicioasa!

BDinu24 1

04.03.2018, 12:44

de ce nu se transmite gramajul la cana si dimensiunea tavii??

AnaSandu 1

08.07.2018, 16:53

apa minerala poate fi inlocuita de apa simpla------ - --

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Anisoara