Desert negresa de post cu coacaze negre

de Valclaudia in Prajituri, 2 Apr 2017 | 4233 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri nuca de cocos
  • 4 linguri pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana pa minerala
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 2 cani faina alba
  • cca 400 gr. coacaze negre congelate
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu coacaze negre:

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.

Punem intr-un castron incapator zaharul, nuca de cocos, bicarbonatul, praful de copt si pasta de macese, apoi pudra de cacao.

Turnam uleiul si apa minerala, amestecam bine si la final, adaugam faina.

Mixam pana se omogenizeaza bine amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam compozitia in tava, presaram doua linguri nuca de cocos rasa peste blat, apoi asezam din loc in loc coacazele negre congelate.

Dam tava la cuptor, pentru 40 minute, eu am copt prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie.

Facem testul cu scobitoarea, scoate tava din cuptor si lasam prajitura la racit, apoi o pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea