Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

de mirela0911 in Prajituri, 5 Mar 2020 | 2285 vizualizari

 

Pentru ca a inceput postul, incerc tot felul de combinatii pentru acest desert minunat. Aceasta este una din multele combinatii pe care le-am preparat de-a lungul timpului.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa minerala
  • 1/2 lgt sare
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g ulei
  • 150 g dulceata de cirese negre
  • 500 g faina alba
  • 50 g pudra de roscove
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos:

Intr-un bol se amesteca cu ajutorul unui tel apa cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si dulceata de cirese negre, apoi se adauga uleiul. Se pune faina, praful de copt si pudra de roscove. Se amesteca bine totul pana devine un aluat omogen. Se adauga si nuca de cocos si se mai amesteca putin.

Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 35-40 de minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe