In ultima vreme fac multe retete simple si rapide. Asta din lipsa timpului care parca a ,,intrat in sac”. Aceasta este una dintre ele.
Daca stiti pe cineva care scrie retete, va rog, sa-l trimiteti si la mine :)
Intr-o cratita mica rupem ciocolata bucati mici. Punem untul, zaharul si 50 ml lapte. Topim totul la foc mic, amestecand continu pana cand toata ciocolata este topita.
Lasam sa se raceasca.
Pana cand se raceste pregatim o tava de 20 x 20 cm pe care punem hartie de copt.
Faina o amestecam cu cacao, praful de copt si bicarbonatul.
Bananele le zdrobim cu o furculita.
Intr-un bol cu pereti inalti turnam ciocolata topita. Adaugam cate un ou si mixam la viteza moderata pana cand se incorporeaza. Dupa ce am incorporat cele 3 oua adaugam bananele zdrobite si faina. Omogenizam bine si turnam compozitia in tava pregatita.
Deasupra presaram alune de padure taiate grosier, nuci, migdale sau altceva.
Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pentru 20 minute.