Desert la pahar

de gaby_gabytza in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 4636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema 1
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta e vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 150 ml frisca
  • 300 g crema de branza
  • Crema 2
  • 5 linguri zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Dam biscuitii prin razatoare. Punem margarina la topit, apoi rasturnam peste biscuiti. Amestecam si adaugam esenta si plicul de zahar vanilat.

CREMA 1- amestecam crema de branza cu esenta, zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam frisca si dam la frigider 10 minute.

CREMA 2- Punem apa cu zaharul la fiert si cand da in clocot adaugam lingurile de cacao. Lasam sa se raceasca.

Incepem sa aranjam cum dorim in pahar, dar mai intai le clatim in apa rece. Eu am pus un rand biscuiti, crema cacao, crema branza si iarasi un rand biscuiti, crema cacao si crema branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar