Desert inghetat cu mure si piscoturi

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 9 Oct 2011 | 4862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 piscoturi
  • 400 g mure congelate
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • Vanilie
  •  Sirop:
  • 150 g zahar
  • 150 g zahar
  • Vanilie
  •  Décor:
  • Menta
  • Coacaze
  • Mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetat cu mure si piscoturi:

Se pregatesc 3 pahare

Apa,zaharul si vanilia se pun pe foc pana se topeste zaharul

Smantana pentru frisca se bate cu zaharul pudra. Murele congelate se pun intr-un blender si se fac pasta,se adauga frisca si se mixeaza impreuna.

In fiecare pahar se pune cate un piscot insiropat si rupt bucati. Deasupra se pun 2 linguri de crema, apoi piscot insiropat,crema,piscot,crema. Seasupra se pune cate o lingura frisca si fructe. Se introduc paharele in congelator pentru 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetat cu mure si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu mure, zmeura si glazura oglinda