Desert inghetat cu mure si piscoturi

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 9 Oct 2011 | 4327 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

09.10.2011, 16:53

stiu,l-ai facut in vara si ni-l dai acuma,in speranta ca o sa facem mofturi da' eu vreau si acum

adasev12 1

09.10.2011, 17:00

stai Dia, nu te repezi imediat..ca si eu is p-aici... imi pierd secretiile pe taste....

diaconta 1

09.10.2011, 17:02

No mai si eu care credeam ca nu's alti pofticiosi

Adinuta 1

09.10.2011, 17:10

Ce prezentare foarte elegant

Angelina_Elena 1

09.10.2011, 18:16

frumoasa prezentare,delicios continutul

aziz 1

09.10.2011, 18:17

mmmmmmmm

Teo 1

09.10.2011, 18:42

privesti si nu ai cum sa nu inghiti in sec!

Rocsi 1

09.10.2011, 20:51

Lau 1

09.10.2011, 21:17

vreau si eu

kamy 1

09.10.2011, 23:30

LUK 1

10.10.2011, 08:20

excelent

MotanLaOale 1

10.10.2011, 11:00

bun bun

adry88 1

10.10.2011, 12:25

frumoasa prezentarea ma pot servi si eu putin?

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:37

yammy absolut deliciossssssssss si ce bine arata

alinutzika 1

10.10.2011, 14:43

MIUTA 1

11.10.2011, 17:22

Pasiune pentru bucatarie 1

11.10.2011, 19:13

e foarte rapid si puteti sa il faceti fara sa il inghetati

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:33

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu zmeura si mure