Nu-mi săriți în cap ca nu aveți fructe de pădure sau piersici în casă și astfel să-mi dați peste cap și titlul! E musai să aveți cel puțin un fruct în casă, mai ales în acest sezon! DECI: dacă nu aveți în acest moment, mergeți repede la cumpărături, iar de mâine fiți gata să pregătiți iaurtul înghețat așa cum vă place. Această rețetă îți oferă o comoditate bine-venită câteodată. De ce? Iată 5 motive pentru care trebuie să faci și tu iaurt înghețat:
1. Este un desert care îți permite să combini orice fructe pe care tu le iubești.
2. Nu necesită mult timp de pregătire.
3. Este foarte fresh și perfect pentru fiecare zi din vară.
4. În zilele în care nu ai răbdare să faci o înghețată deoarece dureaza prea mult procesul de congelare,, iată că iaurtul îngheață în 1-2 ore.
5.Iaurtul înghețat este DEMENȚIAL alături de jeleuri. Eu am folosit Jelly Beans și s-au înțeles perfect împreună. Chiar mi se pare un mic secret care conturează perfect savoarea iaurtului înghețat.
V-am convins? Dacă da, atunci vă urez spor la gătit și la savurat!
Pentru a obține un piure cât mai fin, punem în blender 150 g iaurt grecesc (o cutie), fructele de pădure și zahărul pudră. Dacă nu sunteți mari fani fructelor de pădure sau acriturii, puteți înlocui fructele sau să adăugați mai mult zahăr. Adăugăm apoi piersica tăiată bucăți și restul de iaurt (150 g).
Punem iaurtul într-o caserola de plastic cu capac și lăsăm vasul la congelator pentru 1-2 ore. Nu durează mult până când iaurtul va îngheța și acest lucru este cel mai minunat haha:)).
Am servit iaurtul înghețat alături de câteva fructe și jeleuri.
1
reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/07/iaurt-inghetat-din-doar-4-ingrediente.html