Sunt foarte bune. Au o crema de ciocolata foarte delicioasa si sunt foarte pufoase. Va invit cu mare drag sa incercati reteta!!!
Aluat: Pregatim mai intai maiaua. Amestecam intr-un bol drojdia cu 2 linguri de zahar, putina faina si lapte cat sa obtinem o crema omogena, pe care o lasam la crescut 10 minute. Dupa aceea, amestecam faina cu maiaua, margarina topita, laptele, sarea, zaharul si esenta de vanilie. Framantam aluatul si la nevoie adaugam putin ulei, apoi il lasam sa creasca 30 de minute. Dupa il intindem bine si formam cu o cana gogosile, pe care le prajim intr-o fandela cu ulei.
Crema de ciocolata: Incalzim bine smantana cat sa ne arda la deget, apoi adaugam ciocolata peste ea si amestecam totul pana se topeste si devine o crema omogena, dar nu trebuie sa fiarba. Punem crema la frigider pentru a se intarii. Apoi o folosim.
Asamblarea gogosilor: Vom umple fiecare gogoasa cu cate putina crema, apoi le vom pudra cu zahar pudra si sunt numai bune pentru servit!!!