Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 4 Feb 2018 | 2761 vizualizari

 

Sunt foarte bune. Au o crema de ciocolata foarte delicioasa si sunt foarte pufoase. Va invit cu mare drag sa incercati reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte cald
  • 50 gr margarina topita
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml ulei
  • 50 gr zahar tos
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita de sare
  • Crema:
  • 200 ml smantana
  • 200 gr ciocolata amaruie si cu lapte
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata:

Aluat: Pregatim mai intai maiaua. Amestecam intr-un bol drojdia cu 2 linguri de zahar, putina faina si lapte cat sa obtinem o crema omogena, pe care o lasam la crescut 10 minute. Dupa aceea, amestecam faina cu maiaua, margarina topita, laptele, sarea, zaharul si esenta de vanilie. Framantam aluatul si la nevoie adaugam putin ulei, apoi il lasam sa creasca 30 de minute. Dupa il intindem bine si formam cu o cana gogosile, pe care le prajim intr-o fandela cu ulei.

Crema de ciocolata: Incalzim bine smantana cat sa ne arda la deget, apoi adaugam ciocolata peste ea si amestecam totul pana se topeste si devine o crema omogena, dar nu trebuie sa fiarba. Punem crema la frigider pentru a se intarii. Apoi o folosim.

Asamblarea gogosilor: Vom umple fiecare gogoasa cu cate putina crema, apoi le vom pudra cu zahar pudra si sunt numai bune pentru servit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capricii