m-am inspirat de aici https://savoriurbane.com/galuste-cu-prune-din-aluat-cu-branza-de-vaci-fara-cartofi-foarte-pufoase/
Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pentru aluat,amestecam bine pana ce se omgenizeaza,acoperim cu folie si dam la rece 30 min.
Intre timp am adaugat apa cu 1 lingurita sare la fiert.
Intr-o tigaie am topit untul,am adaugat pesmetul si amestecam continuu pana ce se rumeneste fruos cca 3 min,adaugam zaharul si zaharul vanilat,amestecam bine si lasam sa se raceasca.
Cu alutorul unei linguri adaugam aluat in palma umedat si o aplatizam,adaugam 1 pruna in mijloc si formam galustele.
Le asezam pe un tocator sau un platou.
Cand apa din oala a inceput sa clocoteasca am adaugat galustele si le-am fiert cca 15 min.
Cand au fost gata le-am tavalit prin pesmetul din tigaie si le asezam pe un platou