Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos

de Catalina L in Dulciuri, 8 Mar 2020 | 3253 vizualizari

 

Ce-mi plac fursecurile cu nuca de cocos. Dupa reteta clasica  va propun o varianta fara zahar rafinat.
Acesti rochers sunt minunati, moi si gustosi caci facuti cu crema de cocos.
Am obtinut 15 fursecuri destul de mari si satioase.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/fursecuri-rochers-cu-nuca-de-cocos.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de crema de cocos
  • 125 gr de nuca de cocos rasa
  • 1 albus
  • 5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos:

Incalziti cuptorul la 150°C.

Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.

Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.

Incorporati albusul batut spuma.

Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Dati la cuptor timp de 20-25 minute.

Am lasat 20 minute la 150°C si inca  5-8 minute la 180°C.

Lasati sa se raceasca complet.

Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .

Foarte bune la o cafea !

Le-am pastrat la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Furnicuta