Ce-mi plac fursecurile cu nuca de cocos. Dupa reteta clasica va propun o varianta fara zahar rafinat.
Acesti rochers sunt minunati, moi si gustosi caci facuti cu crema de cocos.
Am obtinut 15 fursecuri destul de mari si satioase.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/fursecuri-rochers-cu-nuca-de-cocos.html
Incalziti cuptorul la 150°C.
Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.
Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.
Incorporati albusul batut spuma.
Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.
Dati la cuptor timp de 20-25 minute.
Am lasat 20 minute la 150°C si inca 5-8 minute la 180°C.
Lasati sa se raceasca complet.
Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .
Foarte bune la o cafea !
Le-am pastrat la rece.