Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata

de cristina1985 in Dulciuri, 27 Oct 2019 | 2555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt de arahide, fin
  • 100 g unt
  • 100 g zahar brun
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 ou
  • 190-200 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte (de calitate)
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu cele doua tipuri de zahar si untul de arahide, fin. Se adauga oul, apoi praful de copt si faina, treptat, pana rezulta un aluat usor de modelat, nelipicios. Se fac bilute din el care se asaza in tava (tapetata cu hartie de copt). Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute, la  foc mic. Cand sunt gata, se lasa la racit.

Glazura: ciocolata se topeste pe baie de aburi, apoi se ung fursecurile cu ajutorul unei lingurite.

Mi-au iesit 28 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu gutui