Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar

de lucy2002 in Dulciuri, 7 Iul 2019 | 5402 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Jamila si tare mult mi-a placut, asa ca, m-am apucat de treaba si sincer nu imi pare rau ca am probat-o. Am schimbat ingredientele pe ici colo, am pus miez de nuca maruntit si esenta de rom si au iesit niste fursecuri super bune.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina integrala
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr xylitol
  • 100 gr miez de nuca
  • 50 ml lapte
  • 30 gr unt topit
  • 10 gr praf de copt
  • 1 ou
  • esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, fulgii de ovaz, indulcitorul (xylitol) praful de sare, adaugam laptele, oul, untul topit si la urma miezul de nuca tocat marunt. Toate aceste ingrediente le amestecam cu o lingura.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si formam aceste fursecuri cu ajutorul unei linguri mici de inghetata sau cu doua lingurite mici. Fursecurile trebuie sa fie de aceiasi marime sa se coaca uniform si in acelasi timp.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 160 grade C, pentru 12-15 minute. Daca le doriti crocante, puteti mari timpul de coacere cu 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder