Am urmat reteta Laurei Nechita si cred ca sunt cei mai buni biscuiti facuti vreodata. SI arata fenomenali.
E bine sa pregatiti compozitia cu ceva timp inainte. Se lasa la rece cel putin cateva ore, eu am preparat cu o seara inainte si a doua zi le-am copt.
Topim ciocolata cu untul (eu le-am topit in microunde, amestecand), apoi se lasa putin sa se raceasca, omogenizand cu grija compozitia.
Batem ouale bine cu zaharul brun, adauagam apoi compozitia de ciocolata si unt, amestecand bine, adaugam si esenta de rom si la final faina amestecata cu praf de copt si sare.
Amestecam si dam la frigider.
Facem bilute pe care le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, le asezam in tava in care am pus hartie de copt; asezam bilele si le dam la cuptorul incins in prealabil pt 12-15 minute.
Le scoatem cu grija, sunt moi calde, dar apoi se intaresc.