Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

de Valclaudia in Dulciuri, 4 Oct 2015 | 3197 vizualizari

 

simplu de preparat si absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. curmale deshidratate
  • 450 gr.biscuiti zdrobiti la robot
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri seminte de canepa decorticata
  • 1 lingura (cu varf) pudra din coaja de struguri rosii
  • 2 sticlute esenta de rom
  • 50 ml cafea tare (racita)

Pentru decor avem nevoie de:

  • 2 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert din biscuiti cu ricotta si curmale:

Indepartam samburii din curmale,apoi le trecem prin robot sa se marunteasca.

Adaugam biscuitii peste pasta obtinuta din curmale, punem totul intr-un castron.

Adaugam zaharul pudra, semintele de canepa, pudra din coaja de struguri,branza ricotta,esenta de rom, cafeaua rece.

Amestecam totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia si formam mingiute de marimea dorita.

Trecem apoi mingiutele prin zahar pudra si pudra de cacao si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din biscuiti cu ricotta si curmale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulet de biscuiti