Delicii de Paste
Pentru aceasta reteta, m-am inspirat de pe blogul Simonei Callas.
Topeşti ciocolata pe baie de aburi, in doua vase largi. După ce se topeşte, o laşi câteva minute să se răcească. Pui ciocolata albă intr-o pungă si o găuresti la un colt si o adaugi peste ciocolata neagră sub forma de striuri.
Umfli puţin baloanele şi le introduci în ciocolată de mai multe ori până când formezi petalele, astfel încât baloanele să fie acoperite până la jumătate. Aşezi o folie de aluminiu într-o tavă şi pui câte o lingură de ciocolată pentru fiecare balon (pentru suport). Pui baloanele pe ciocolată şi dai la frigider 5-10 minute.
Între timp, prepari crema. Pui murele cu o lingură de zahăr şi apa la fiert, pentru 10 minute. Treci printr-o strecurătoare fructele si sucul rezultat il adaugi peste mascarpone impreună cu zahărul pudră şi amesteci pană se omogenizează compozitia.
Scoţi baloanele de la frigider şi le spargi si le scoti cu grija din interiorul cupelor. Umpli cupele de ciocolată cu cremă, le ornezi cu fructe şi le serveşti.